Laagland Verpakkingen NV

Verpakkingen om mee uit te pakken!

snelle levering

Wij verzorgen snelle en efficiƫnte leveringen doordat we ons transport in eigen handen nemen, en over betrouwbare processen en capabel personeel beschikken.

Waar voor uw geld

Onze verpakkingen voldoen steeds aan essentiƫle specificaties, behoeften en eisen van de klant en gebruiker .

Ecologisch verantwoord

De manier waarop wij ondernemen is gericht op economische prestaties, met respect voor de sociale kant, binnen de ecologische randvoorwaarden. Wij voeren onze kernactiviteiten uit op een verantwoordelijke manier ten aanzien van het milieu en de sociale context.

Ruim assortiment

Wij bieden een ruime verzameling van diverse en gevarieerde producten of productgroepen.

Laagland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren een ruim assortiment van verpakkingsmaterialen en disposables van uitstekende kwaliteit. Deze verpakkingen, die zowel uit papier, plastic, karton of aluminium gefabriceerd worden, kunnen gepersonaliseerd en bedrukt worden met eigen logo of naam. Ook ecologisch verantwoord ondernemen is een belangrijke troef.

Laagland zorgt hierbij voor effectieve communicatie . Wij verschaffen de nodige informatie, advies en ondersteuning voor alle mogelijke verpakkingsoplossingen.

Vanuit onze splinternieuwe moderne vestiging te Lier wordt er dagelijks geleverd aan supermarkten, bakkerijen, slagerijen, voedingswinkels, cateringbedrijven, verzorgingsinstellingen, horecagroothandels, markthandelaars enz. Het transport gebeurt met eigen vrachtwagens, zodat alles zeer snel en accuraat geleverd kan worden.

TIJD VOOR EEN KENNISMAKING

Overtuigd van onze uitstekende service?

Bekijk onze historiek